De gode møder...

Like

Skrøbelev Gods - Hotel & Konferencecenter, Hotel & kursuscenter på Fyn

Vi byder Dem velkommen til Fyns og Langelands kursus & konferencecenter - beliggende i hjertet af Langeland. Oplevelsen begynder i det øjeblik man kommer til den imponerende guldbelagte smedejernsport og indenfor finder De atriumgården med det smukke springvand i midten og de frodige kastanjetræer.

Skrøbelev Gods ved Rudkøbing er det perfekte kursuscenter  til afholdelse af firmaets virksomheds og forretnings image. Fra Svendborg kører du over Tåsinge og Langelandsbroen - og De vil være fremme på hotel & kursuscentret efter 10 til 15 minutters kørsel.

Godset ved det sydfynske øhav, vil være en unik mulighed for alle slags managements møder, ledelses møder, kommunale møder, bestyrelses møder, dagsmøder, seminarer og produkt fremvisninger, hvor atmosfære under afslappede forhold, og hvor luksus, stil, image og klasse spiller en vigtig rolle for firmaets og virksomhedens videre udvikling.

Såfremt der ønskes en hotel konference eller et firmaarrangement over flere dage med eksklusivitet på vort idylliske kursussted - eller en special hotelpakke med team building, wellness, foredrag, underholdning m.v, bedes der tages kontakt med godset for at få et special tilbud.

Om udbyderen

Det prægtige gods er blevet fuldstændig renoveret og er blevet forandret til
et romantisk hotel med jacuzzi

Således at vi kan tilbyde dig den perfekte ramme for et romantisk slotsophold og herregårdsophold - hvor du kan få et romantisk hotelværelse med spa på værelset, det være sig til bryllup eller fest i de elegante selskabslokaler, firmafest, kursus & konference eller et luksus eller romantisk weekendophold med familie eller et afslappende ophold med gode venner.

Langeland og Fyn er stadig et af de fortrukne område for den kræsne feriegæst. Den gamle hovedgård senere herregård og nu gods er en smagsfuld kombination mellem gammelt og nyt.
Det er beliggende kun 3 kilometer fra Rudkøbing og ca. 15 minutters kørsel fra Svendborg og 40 minutter fra Odense. De flotte og dekorative lofter og antikke slots møbler, guld spejle, krystal lysekroner og prægtige ægte tæpper, giver Skrøbelev Gods ved det sydfynske øhav en uovertruffen imødekommenhed og charme.

Lokaler
Logo

Skrøbelev Gods

Skrøbelev Hedevej 4
5900 Rudkøbing

Vis kontaktoplysninger

Hjemmeside


Fyn

Send en besked til Skrøbelev Gods.
Det eneste vi skal bruge er din mailadresse for at kunne svare.

OnePlaze