SOHO

Ønsker du forskellige, anderledes og unikke mødelokaler

Like

I hjertet af Kødbyen, med gode parkeringsforhold har vores mødelokaler sit helt eget tema og fordele. Find det lokale, der passer til mødets formål, uanset om isen skal brydes, kontrakten skal underskrives eller inspirationen skal flyde.

Vi er erfarne udbydere af møder og afholder løbende større konferencer, events og workshops. Vi tilbyder alt i AV-udstyr, mad, drikke og anden forplejning, og vores team står parat under jeres besøg.

Kødbyen er et helt unikt rum i hjertet af Vesterbro, der tilbyder autentisk liv og en speciel energi. Kødbyen huser stadig en del af den oprindelige madindustri og de senere år er der blomstret en række gallerier, restauranter, barer og meget andet frem. Kødbyen er i dag et særegent og inspirerende åndehul midt i København, tæt på offentlig tranport og parkering.

Du booker nemt online og bestiller samtidig mad og drikke efter behov. Vælg blot lokale og forplejning baseret på dine behov, og har du spørgsmål, særlige forspørgsler og skræddersyede arrangementer er vi naturligvis og du er velkommen til at kontakte os.

Lokaler
Logo

SOHO

Flæsketorvet 68
1711 København V

Vis kontaktoplysninger

Hjemmeside


København

2 - 150 pers.

Send en besked til SOHO.
Det eneste vi skal bruge er din mailadresse for at kunne svare.

OnePlaze