StompShop
Like

Rytmisk undervisning med humør og heftige rytmer

StompShop er spændende og anderledes rytmisk undervisning med humør og heftige rytmer. Et fantastisk afbræk til personaledagen, fødselsdagen eller andre sammenkomster. I bliver alle udfordret og får mulighed for at slippe hæmningerne, når den indre rytmeboks slippes fri.

Vi skal klappe, trampe, råbe og få rytmerne helt ind i kroppen, før vi kaster os over alternative  instrumenter – akkurat som i de kendte Stomp-shows.
Du glemmer tid og sted og bliver helt høj, når vi giver den gas. Altsammen foregår i en rar atmosfære, hvor der er plads og tid til at fejle og komme med på beatet igen.

Alle skal komme godt fra land og føle sig godt tilpas. Derfor starter vi altid med en let opvarmning i et tempo og en sværhedsgrad, hvor alle kan følge med. Vi tramper og klapper rytmer og lærer om vigtigheden af en fælles puls.

Herpå prøver vi kræfter med spande og stikker. Der vil både indøves faste figurer i rytmiske mønstre, men måske har/får I også mod på improvisation. Igen tages der hensyn og differentieres, så man ikke udfordres (langt) over evne.

Om udbyderen

StompShop er spændende og anderledes rytmisk undervisning med humør og heftige rytmer. Et fantastisk afbræk til personaledagen, fødselsdagen eller andre sammenkomster. I bliver alle udfordret og får mulighed for at slippe hæmningerne, når den indre rytmeboks slippes fri.

Aktiviteter
Logo

StompShop


4320 Lejre

Vis kontaktoplysninger

Hjemmeside


Sjælland

Send en besked til StompShop.
Det eneste vi skal bruge er din mailadresse for at kunne svare.

OnePlaze