Sunnys evner for trylleri er uovertrufne

Like

Hvis du skal bruge nærværende trylleri, hvor gæsterne får en mere personlig oplevelse, er Sunnys evner inden for close-up trylleri og gademagi uovertrufne. Han kan ubesværet trylle midt i en folkemængde og få alle til at måbe. Denne type magi er perfekt, hvis du skal bruge en til at underholde, men ikke synes at et sceneshow ville passe til dit event. Magien kommer helt tæt på og du får lov til at se en mester trylle lige foran næsen på dig. Tryllekunstner Sunnys close-up magi er perfekt til mindre arrangementer, receptioner og messer eller som et supplement efter det store sceneshow.

Når du booker Sunny til dit event, får du et show fra en af Danmarks absolut bedste tryllekunstnere. Udover at være en dygtig magisk entertainer er Sunny specialist i tricktyveri, hvilket betyder, at showet får en ekstra dimension, hvor gæsterne kan opleve trylleri og manipulation helt tæt på. Sunnys mange færdigheder indenfor close-up trylleri og komik giver ham evnen til at blande sig med gæsterne til en fest og sprede sjov og magi.

Om udbyderen

Sunny Cagara er en af Danmarks bedste tryllekunstnere og landets førende specialist i tricktyveri. Hans store erfaring som tryllekunstner og entertainer kommer fra alle slags scener, fra Tivoli til Strøget i København, til scener i Berlin, New York, London og Las Vegas, så han ved, hvordan man skaber oplevelser uanset stedet og publikum.

Tryllekunstneren Sunny skaber magi, der kommer tæt på, der overrasker og underholder. Ikke nok med at det er fascinerende, så kan du være helt sikker på, at dine gæster vil grine højlydt og få en uforglemmelig oplevelse med en fænomenal tryllekunstner og entertainer. Hans specialitet er det sjove, overraskende show, hvor publikum får en fantastisk oplevelse. Med en unik blanding af tryllekunst, tricktyveri, stand-up og tankelæsning er Sunny den perfekte entertainer.

Sunnys magiske evner som tryllekunstner slår aldrig fejl.

Underholdning
Logo

Sunny Cagara

Vallensbækvej 55
2605 Brøndby

Vis kontaktoplysninger

Hjemmeside


København
Nordsjælland
Storkøbenhavn
Vestsjælland
Østsjælland

Send en besked til Sunny Cagara.
Det eneste vi skal bruge er din mailadresse for at kunne svare.

OnePlaze