Fest & gallakørsel

Like

Er det tid til en særlig begivenhed såsom galla-aften, fødselsdag eller bare en superfed aften i byen med vennerne, så kan vi tilbyde en af flere nightlife- pakker. Tag evt. jeres egen musik med på en CD eller AUX/USB og skru op for lyden. I limousinen findes et udvalg af det nyeste fra den internationale musik-scene, så rammerne er sat for en god oplevelse!

Det kunne også være I ville forkæle jeres gæster

Lad os hente dem og køre dem til festen, så er stemningen sat og gæsterne har allerede taget forskud på festen når de ankommer.

En uforglemmelig oplevelse - hver gang!

Om udbyderen

SLS Limousine ejes og drives af Jan Vinderslev som har mere end 20 års erfaring i branchen.

Vi har til huse i Karlslunde lidt syd for København. Beliggende lige ved Køge Bugt-motorvejen er helt ideelt for os, idet vi udover Storkøbenhavn servicerer hele Sjælland samt Lolland-Falster.

Vores flåde af nyere limousiner samt friske og servicemindede chauffører sikrer den kvalitet som vi efterhånden er kendt for hos vores kunder.
Så hvis du har hørt om et godt og professionelt limousineselskab hvor brikkerne bare falder på plads, er der stor sandsynlighed for, at du allerede har hørt om SLS Limousine Service.

Alle biler på hjemmesiden er vore egne biler og ikke modelbilleder. På den måde ved du som kunde, hvad du kan forvente.

Hos SLS sætter vi en ære i at give vore kunder den bedste oplevelse - vort motto er, at turen skal være "en uforglemmelig oplevelse - hver gang!!"

Vi glæder os til at køre for Jer!

Transport

Sydkystens Limousine Service

Bakkevej 11
2690 Karlslunde

Vis kontaktoplysninger

Hjemmeside


Østsjælland

Send en besked til Sydkystens Limousine Service.
Det eneste vi skal bruge er din mailadresse for at kunne svare.

OnePlaze