Selskabslokaler ved Limfjorden

Like

Hold din næste fest på en af Limfjordens perler. Vi har de perfekte rammer i vores lokaler ned til Limfjorden.

Gennem vore mange års erfaring i afholdelse af livets fester, ved vi hvor vigtigt det er at alting klapper, når festen er på sit højeste. Derfor er Deres selskab er naturligvis altid ledet af en professionel tjener. Maden tilberedes fra bunden af de bedste friske råvarer.

Bordene dækkes smukt op med levende lys, blomsterdekorationer samt duge og servietter efter Deres farvevalg. Alt dette er inkluderet i prisen når festen holdes hos os.

Kontakt os allerede i dag og lad os klare alt det praktiske, så De kan nyde festen med familie og venner. Har De specielle ønsker, så klarer vi naturligvis også dem.

Overnatning til gæster og bryllupsgæster
Vi har 29 dobbeltværelser hvis Deres gæster ønsker at overnatte. I forbindelse med selskaber yder vi 10% rabat på vore værelsespriser.

Ved selskaber på min. 40 personer tilbyder vi endvidere fri overnatning for værtsparret.

Om udbyderen

Vores grundlæggende filosofi for Tambohus Kro & Badehotel er et fælles mål om kvalitet, nærvær, troværdighed & kreativitet. Lige fra råvarer til gæsteoplevelsen.

Vi laver både ærlig kromad samt overraskende gourmetmiddag. Fælles for begge er dog at kvaliteten skal være i top. Her er ingen hurtige måltider til gengæld er maden tilberedt med kærlighed helt fra bunden. På Tambohus Kro & Badehotel bager, sylter, henkoger og braser vi nemlig selv.

Troværdighed er en meget vigtig værdi hos os. Det, vi siger, er det, vi gør. Samtidig er det vigtig for os, at alle husets gæster får en autentisk oplevelse. Der er tilvalgt & fravalgt nøje i vores menu- & vinkort, så det afspejler præcis os.

Autentiske råvarer er en del af vores troværdighed. Derfor får vi mange af råvarerne fra området omkring os. Muslinger & hummer fra Jegindø. Fisk fra Vesterhavet. Grøntsager fra Jegindø. Vildt fra Klosterheden. Gris fra Ausumgaard.

Nærvær handler om at være i nuet. Det handler om at slå forstyrrende og unødvendige tanker ud af hovedet og være til stede. Derfor foreslå vi at I pakker mobilen væk & nyder hinanden i stedet.

På Tambohus Kro & Badehotel er nærvær en af vores vigtigste værdier. Vi ønsker at være til stede og være opmærksomme. Det gælder alle vores relationer både i forhold til gæster, kunder, samarbejdspartnere, leverandører og kolleger.

På tallerkener lader vi kreativiteten folde sig ud. Vi elsker at komponere smukke tallerkener ligesom vi gør en dyd ud af dække et traditionsrigt bord med stofservietter, friske blomster & levende lys.

Lokaler
Logo

Tambohus Kro

Tambogade 37
7790 Thyholm

Vis kontaktoplysninger

Hjemmeside


Vestjylland

Send en besked til Tambohus Kro.
Det eneste vi skal bruge er din mailadresse for at kunne svare.

OnePlaze