Mødelokaler med det bedste fra Fyn

Like

Overvejer du at afholde møde, kursus eller konference i Odense?

Hvorfor ikke holde det hos os? Vores konferencecenter ligger 20 min fra Odense og vi afvikler med sikker hånd jeres kursus.

Et kursus er en stor investering både økonomisk og i menneskelige ressourcer, derfor skal intet overlades til tilfældighederne. Hos Thaisen Hus – konferencecenter på Fyn er vi fuldt ud medvidende om dette og tager handling derefter. Vi har mangeårig erfaring med at afvikle gode møder, kurser og konferencer, rammerne som vi tilbyder, er perfekte og med vores mange aktiviteter inde og ude er I sikret et tilbud udover det vanlige.

Kombiner gerne jeres ophold med vores kokkeskole, hvor vi har ladet den gastronomiske udvikling til en kunstart, eller få et cocktailkursus, hvor I kan blive introduceret til de grundlæggende teknikker i en bar og efter en introduktion selv kan overtage baren og fortsætte aftenens aktiviteter.

Et ophold hos Thaisen Hus er aldrig kedeligt, her får du det bedste fra Fyn på en inspirerende, spændende og udfordrende måde. Rammerne er perfekte som konferencecenter med moderne mødelokaler, gruppelokaler og plenumlokale med plads til 70 personer, der alle er fuldt udstyret med AV udstyr, lynhurtigt internet og meget andet.

Det bedste fra Fyn finder man hos Thaisen Hus – den perfekte ramme om et vellykket kursus på Fyn.

Lokaler

Thaisen Hus

Assensvej 183
5750 Ringe

Vis kontaktoplysninger

Hjemmeside


Fyn

2 - 70 pers.

Send en besked til Thaisen Hus.
Det eneste vi skal bruge er din mailadresse for at kunne svare.

OnePlaze