The Beat Band spiller op til fest

Like

Når The Beat spiller op til fest, er det med et repertoire hentet fra de sidste fem årtiers musik og altid med en sætliste sammensat med udgangspunkt i målgruppen for de gæster, som skal fylde dansegulvet. Vi spiller en blanding af de største danske og udenlandske dansehits med små festlige overraskelser og plads til musikalske afstikkere efter arrangørens ønsker.

Vi spiller med en komplet 5-mands besætning (vokal/kor, guitar, bas, trommer & tangenter) i hele landet og til alle arrangementer, hvor der skal sættes gang i dansegulvet.

The Beat er rutinerede og godt sammenspillede med geografisk udgangspunkt i og omkring Århus, hvor du som arrangør altid er velkommen til at kigge forbi vores øvelokale til en uforpligtende snak og for at sikre dig, at kvaliteten er så høj, som du gerne vil have den.

Se og hør en live præsentation af musikken i videoen! 

MED MUSIK AF BL.A.
 
Aretha Franklin, Joe Cocker, Danseorkesteret, Robbie Williams, Rasmus Seebach, Izabella, OneTwo, Marvin Gaye, Doobie Brothers, Stevie Wonder, Prince, The Weather Girls, Guns N’ Roses, Irene Cara, Gloria Gaynor, Lady Gaga, Jerry Lee Lewis, Søs Fenger, The Pointer Sisters, News Katrina & The Waves, Sanne Salomonsen, LaBelle Mary Mary, Wild Cherry, Thomas Helmig, Sneakers, Dolly Parton, Abba, Donna Summer, Anouk, Percy Sledge, Huey Lewis & The News, Ray Dee Ohh, Jackson 5, Rocazino, Justin Timberlake, Bruno Mars, Phil Collins, Tina Turner, Amy Winehouse, D:A:D, Mariah Carey m.fl.

Om udbyderen

Hvad med mine specielle musikønsker?
Vi sammensætter altid vores sætliste efter, hvilken type fest der er tale om, og hvilke gæster der er inviteret til at fylde dansegulvet. Når du har besluttet dig for at bestille The Beat til din fest, kontakter én af bandets musikere dig for at få lidt mere at vide om netop disse ting. Og har du en helt særlig sang, som du gerne vil have, at vi spiller til din fest, tager vi naturligvis gerne imod en udfordring og øver den.

Hvad koster forlængelse af spilletid?
Vi har mange års erfaring i at køre folk trætte på et dansegulv og har formentlig allerede ramt rigtigt med tiden. Skulle det ske, at dine gæster efter sidste sang nægter at forlade dansegulvet, er prisen for et ekstra sæt á 50 minutter kr. 4.000. Det er lidt dyrere, end hvis du køber ekstra spilletid allerede ved bestilling.

Kan jeg høre musik over jeres højttalere under middagen?
Ja, hvis vi aftaler det på forhånd. Opsætning af lys- og lydudstyr sker som udgangspunkt 2 timer før det aftalte starttidspunkt. Nedtagning påbegyndes ca. 15 minutter efter det aftalte sluttidspunkt. Vil du høre musik over bandets anlæg under middagen, kan vi lave en aftale om opsætning, før gæsterne sætter sig til bords. Det koster kr. 500, og du skal så regne med ekstra forplejning til bandet (5 personer).

Underholdning
Logo

The Beat


8660 Skanderborg

Vis kontaktoplysninger

Hjemmeside


Østjylland

Send en besked til The Beat.
Det eneste vi skal bruge er din mailadresse for at kunne svare.

OnePlaze