Forskellige gode aktiviteter

Like

Hvad enten I ønsker at bruge hele dagen - eller blot et par timer med Thy Race - så er mulighederne mange. Vi har et stort varieret aktivitetstilbud, desuden kan vi sørge for forplejning fra eksterne leverandører. Vi gør altid hvad vi kan, for at  netop jeres arrangement, bliver en succes. Vi anbefaler, at I udvælger aktiviteter der passer til jeres ønsker og behov, så jeres program og besøg bliver en god oplevelse. 

Skydning

Vi tilbyder tre forskellige skydeaktiviteter, hvor det handler om at ramme plet.

 • Bue og pil
 • Pusterør
 • Kæmpe slangebøsse med vandballoner, hvor det gælder om at samarbejde

Aktiviteterne i denne gruppe er ikke ret krævende fysisk. Dog kan de kombineres med f.eks. løb og kickbike 

Løb, orientering og adventurerace

På Langbjerggård Lejrskole kan der konkurreres på vores trail løbe rute på 2 km, hvor gruppens hurtigste vil blive kåret og måske komme på top 10 tavlen over bedste tider. Ruten er kuperet, teknisk og dirty.

Skattejagt og orienteringsløb arrangeres efter jeres ønsker og niveau. Udfordre jer selv med kort og kompas. Oplev glæden når posten eller skatten er fundet.
Løb og orientering er basale elementer til Adventurerace. Vi skræddersyer gerne et Adventurerace for jer. Adventurerace er for hold af 3 – 5 personer hvor vi kombinerer flere aktiviteter. Adventurerace kan arrangeres alle steder, hvor I ønsker det.

Segway

Vores Segway hedder Airwheel og er en rigtig sjov aktivitet for alle. Du skal
min. veje 30 kg og max. 115 kg.

Det er sjove at køre på vores Airwheel. Det er for nogen grænseoverskridende første gang. Men efter få minutter har du fuld kontrol over og tillid til Airwheel.
Efter en kort instruktion og alle har kontrol og tillid til Airwheel fortsætter vi
på en udendørs banen, med forskellige udfordringer og forhindringer.
I kører altid med hjem af sikkerhedshensyn.

MTB

Vi sammensætter MTB aktiviteten efter jeres niveau. MTB er en fed aktivitet for både nybegynder eller øvede. Er I nybegynder starter vi med at lære cyklen at kende og træne lidt teknik. På Langbjerggård Lejrskole kan der konkurreres på vores MTB rute på 2 km, hvor gruppens hurtigste vil blive kåret og måske komme på top 10 tavlen over bedste tider. Ruten er lidt kuperet.

Kickbike

Kickbike er løbehjul for større børn og voksne. Dette er et nyt og sjovt transportmiddel og et supergodt alternativ til cyklen. Vi starter med en kort instruktion og kører på en udendørs bane. Vi slutter af med stafetløb, hvor I vil opleve at denne aktivitet kan være fysisk hårdt.

Kickbike kan kombineres med vores skydeaktiviteter.

Kajaksejlads

I prøver at styre og sejle i Sit On Top kajakker efter en kort instruktion. Når I styre og føler jer trykke i kajakken slutter vi af med en kajak stafet.
Vi tilbyder også kajakpolo i Sit On Top kajakkerne.

Er I en gruppe som ønsker en guidede tur på Limfjorden i havkajakker er dette også muligt med uddannet instruktør.

Vi sejler altid med svømmeveste eller redningsveste.

Kanosejlads

I prøver at styre og sejle vores kanoer efter en kort instruktion i forskellige styretag. Når I kan styre og føler jer trykke i kanoen slutter vi af med en kano stafet.

Er I en gruppe som ønsker en guidede tur på å eller Limfjorden i kanoer er dette også muligt. Vi formidler også udlejning af kanoer, hvis I ønsker en kanotur alene.

Vi sejler altid med svømmeveste eller redningsveste.

SUP – Stand Up Paddel

SUP sejlads er den hurtigst voksende vandsport i disse år. SUP boardet tager dig ud på vandet på en let tilgængelig og fri måde. Du står op, sidder på knæ eller ligger på maven, og boardet kan både bruges på roligt, fladt vand og til surf i bølger.

I prøver at holde balancen på boardet og lærer lidt padleteknik, samtidig med at have en sjov oplevelse på vandet. Vi slutter af med en SUP stafet.

Vi sejler altid med svømmeveste eller redningsveste.

Bål mad

Vi tænder bål og forbedrede forskellige retter til bålet. Vi hygger, griner og får forhåbentlig en god smagsoplevelse. Bål mad kan fint kombineres med forskellige teambuildings aktiviteter, mens vi venter på maden.

Forplejning

Vi sørger gerne for jeres forplejning fra eksterne leverandør. I skal bare møde op og vi klare aktiviteter, borddækning, bestilling af mad og oprydning. I sørger for det gode humør.

Drama og bevægelse

Vi leger og hygger os, samtidig med at I bliver udfordret i teatersport med bevægelse/rytme og forskellige dramaøvelser.

Samarbejde og teambuilding

Vi sammensætter flere aktiviteter som passer jer, hvor samarbejde, udfordring og udvikling er i højsædet. Variationen af de mange aktiviteter og udfordringer tiltaler jeres forskelligheder. Rigtig god til en afdelings- eller salgsdag, hvor I trænger til frisk luft og professionel teambuilding med konkurrence og sjove aktiviteter i fokus.

Aktiviteterne kan være:

 • ”Byg en Lego figur” - med kommunikation i højsædet
 • ”Bolde i luften” - Hvem tager ansvar og er fokuseret
 • ”Kuglen på pladen” – Kan I holde hovedet kold og kommunikere
 • ”Svævende pind” – Kan I samarbejde og holde balancen
 • ”Bolden i røret” – Samarbejde, kommunikation og balance
 • ”Stå på kasser” – Hvor langt kan I komme med kommunikation og balance
 • ”Tovbanen” – Holdsamarbejde og fysik
 • ”Slackline” – Hjælp hinanden igennem på linen
 • ”Vand i røret” – Vandtransport og samarbejde
 • ”Kæmpe slangebøsse” – Hvem gør hvad
Aktiviteter
Logo

Thy Race Event

Skyumvej 72
7752 Snedsted

Vis kontaktoplysninger

Hjemmeside


Vestjylland

Send en besked til Thy Race Event.
Det eneste vi skal bruge er din mailadresse for at kunne svare.

OnePlaze