Xtravagant.dk

Tilbehør til Halloween fest

Like

Xtravagant.dk finder du et sortiment af halloween makeup i højeste kvalitet.
Vi har et udvalg af forskellige halloween pakker og indivudelle produkter, der giver dig de bedste chancer for at skabe det aboslut vildeste og mest skræmmende halloween look til årets halloween fest.

Uanset om du skal holde fest med kollegaerne, vennerne, familien, skolen eller andet, så har vi det rette halloween makeup til dig.
Vi leverer hurtigt i hele landet.

Se vores halloween makeup.

Om udbyderen

Xtravagant har været med til at arrangere flere events for både private- og erhvervskunder i hele Danmark. Vi er eksperter i at planlægge og koordinere events, herunder Rave fester og color run - så du får en god oplevelse med dit arrangement.

Xtravagant er Danmarks bedste rave webshop, med Danmarks største udvalg af tilbehør til rave fest og tilbehør og udstyr til color run, samt flere tema fester/arrangementer som karneval, halloween og mere. Vi har tidligere drevet et af Danmarks største mobildiskoteker, af samme navn, hvilket gør at vi stadig i dag har nogle af landets bedste djs i vores crew, der kan skabe den vildeste stemning til din rave fest.

Vores sortiment på Xtravagant.dk bestyr af et stort udvalg af tilbehør og udstyr til Rave fester, 80'er fester, karneval, festivaller, halloween og meget meget mere. Det betyder at vi har alt lige fra UV Maling, knæklys t-shirts, uv lamper, farvepulver, halloween makeup, glitter og en langt række andre produktkategorier - du finder alt hvad du skal bruge på vores webshop, til årets fedeste arrangement, og vi guider dig gerne.

Festudlejning & salg
Logo

Xtravagant.dk

Nyborgvej 4
9900 Frederikshavn

Vis kontaktoplysninger

Hjemmeside


Bornholm
Fyn
København
Nordjylland
Nordsjælland
Storkøbenhavn
Sydsjælland & øerne
Sønderjylland
Vestjylland
Vestsjælland
Østjylland
Østsjælland

Send en besked til Xtravagant.dk.
Det eneste vi skal bruge er din mailadresse for at kunne svare.

OnePlaze