Utzon Center
Like

Mødelokaler i Utzon Center

Utzon Centers beliggenhed på havnefronten og i vandkanten af Limfjorden er enestående for byen. Placeringen er med til at skabe en smuk og inspirerende ramme for jeres næste konference eller arrangement.

Det er muligt for enkeltpersoner, selskaber og virksomheder at leje Utzon Center. Aalborg er i forvejen kendt som en fremragende konferenceby, og Utzon Centers faciliteter og beliggenhed bidrager med et unikt og eksklusivt præg til erhvert arrangement.

Nedenfor kan du læse om de forskellige rum og faciliteter, som du har mulighed for at leje her på Utzon Center. Det Obelske Auditorium, udstillingshallerne, Spidsgatterhallen, Restaurant JØRN og atriumgården. Alle faciliteter som du har mulighed for at leje både i og uden for Utzon Centers åbningstid.

Det Obelske Auditorium

Auditoriet er beliggende på Utzon Centers 1. sal med en enestående udsigt over Limfjorden og havnepromenaden. Der er mulighed for at holde arrangementer i auditoriestil med plads til 104 personer på mobile stolerækker. Yderligere stole kan placeres, så der i alt kan være 150 personer. Auditoriet kan også opstilles med runde 10-mands borde til i alt 10-100 personer alt efter arrangementets art. Det Obelske Auditorium er med sin flexible indretning ideelt til en lang række arrangementer – såvel faglige som kulturelle og sociale. Teknisk udstyr: Projektor, mikrofoner og trådløst internet. Mulighed for mørklægning.

Restaurant JØRN

På Utzon Center har vi en restaurant i særklasse. Vi kan for eksempel tilbyde forplejning til møder eller man kan booke restauranten til private aftenarrangementer (min. 30 gæster). Sammen med JØRN kan vi sammensætte en fuld løsning af højeste kvalitet.

Spidsgatterhallen

Spidsgatterhallen er placeret i stueplan med direkte udsigt til Limfjorden og havnefronten. Midt i lokalet er Aage Utzons Spidsgatterbåd placeret, og giver en helt unik oplevelse af rum, lys og udsigt. Lokalet er velegnet til receptioner, udstillinger og stående arrangementer for op til 150 personer. Der kan placeres runde borde med plads til 100 personer. Spidsgatterhallen benyttes løbende til udstillinger, som derfor også vil være en del af helhedsoplevelsen.

Mødelokalet Can Lis

Mødelokalet bærer navn efter Jørn Utzons arkitektoniske mesterværk på Mallorca, Can Lis, hvor han trak sig tilbage, tilbragte tid med familien og lod sig inspirere til nye projekter. Miljøet i mødelokalet er i samme ånd stilfuldt, inspirerende og personligt. Det er indrettet som arkitektens tegnestue med plads og ro til fordybelse. I Can Lis har I adgang til trådløst, lynhurtigt internet og en 75” skærm, hvilket gør det ideelt til præsentationer og Skype-møder. Mødelokalet ligger i stueplan med let adgang til vores udstillinger. Der er plads til op til 16 personer i Can Lis og mulighed for mørklægning.

Udstillingshal 1

Udstillingshallen er beliggende i stueetagen. Den er på 350 m2, og giver med flytbare vægge mulighed for at skabe spændende, rumlige udstillinger og installationer. Konstruktionen af ovenlysvinduer giver et ganske særligt lysindfald, og lokalet er også meget smukt til afholdelse af unikke kulturoplevelser, middage, foredrag og receptioner. Der kan alt efter arrangementets art være op til 150 personer.

Udstillingshal 2

Udstillingshallen er beliggende i umiddelbar tilknytning til udstilingshal 1. Den er på 350 m2, og giver med flytbare vægge mulighed for at skabe spændende og rumlige udstillinger samt installationer. Konstruktionen af ovenlysvinduer giver et ganske særligt lysindfald og lokalet er meget smukt til afholdelse af unikke kulturoplevelser, middage, foredrag og receptioner. Der kan alt efter arrangementets art være op til 150 personer.

Udstillingshal 1 + 2

Udstillingshallerne 1 og 2 kan sammenlægges til en stor hal på 700 m2. Der kan alt efter arrangementets art være op til 300 personer.

Atriumgården

Midt i Utzon Center ligger atriumgården i læ for vejr og vind, med udsyn til Limfjord og by. Når vejret tillader det, er gården perfekt til mindre sammenkomster, udstillinger, forestillinger eller andre arrangementer for op til 150 personer. Midt i gården fik Jørn Utzon plantet et paradisæbletræ, der om sommeren står med smukke lyserøde blomster.

Kontakt os og få mere information om vores forskellige muligheder og priser.

Om udbyderen

Utzon Center er for hele familien. Hos os kan både børn og voksne føle, sanse og røre arkitektur. Vi hjælper dig til at forstå en verden af arkitektur.
Vi har skiftende udstillinger, hvor du møder nogle af verdens bedste arkitekter og de nyeste strømninger. Og hvor vi sammen leger arkitekturen ind i alle aldre - fra børn til voksne - og gør arkitekturen håndgribelig og forståelig. 

Og vi har den faste udstilling om Jørn Utzon, der skabte Operahuset i Sydney, og som er en de største og mest indflydelsesrige arkitekter i det 21. århundrede.

Vi har også workshops, foredrag, events, undervisning, guidede ture og byvandringer. Og masser af andre aktiviteter.

Vi har Restaurant Jørn, hvor du får mad i særklasse og byens bedste udsigt over fjorden. Og en gårdhave, hvor du kan nyde en stille kop eller et glas.

Vi er et internationalt hus, der samarbejder med nogle af verdens største kulturinstitutioner. Fra danske Louisiana til italienske MAXXI og Operahuset i Sydney. 

Det var Jørn Utzon, der skabte Utzon Center i Aalborg sammen med sin søn, Kim Utzon. Det blev Jørn Utzons sidste værk, inden han døde i 2008.

Derfor rummer bygningen også mange af de elementer, du kan se i andre af Utzons byggerier fra hele hans karriere.

Utzon Center ligger på havnen i Aalborg. Lige der, hvor Jørn Utzon selv gik ture som barn i Aalborg.

Lokaler - Slot, selskabslokaler, festlokaler, bryllupslokaler
Logo

Utzon Center

Slotspladsen 4
9000 Aalborg

Vis kontaktoplysninger

Hjemmeside


Nordjylland

Send en besked til Utzon Center.
Det eneste vi skal bruge er din mailadresse for at kunne svare.

OnePlaze