Vibe Lauth

Vibe Lauth - "Godaften, det er hjemmeplejen"

Like

Vibe Lauth fra Greve elsker at underholde, synge og holde foredrag. Hendes seneste show er " Godaften det er hjemmeplejen", hvor hun giver den som vanvittig sygeplejerske på løbehjul.

Greve-borgeren var som 16-17-årig ung pige i huset hos Poul Bundgaard, hvor hun blandt andre mødte Dirch Passer, Preben Kaas og Paul Hagen. Her blev hendes interesse for sang og skuespil for alvor vakt, og den lille, søde pige fik vakt cirkushesten i sig.

- Og da jeg første gang havde stået på en revyscene, var der ingen vej tilbage.
Siden har hun lavet et væld af dansktop-sange, som hun også optræder med, ligesom hun har underholdt på adskillige scener rundt om i landet. Hendes nye påfund hedder "Godaften det er hjemmeplejen" og tager udgangspunkt i de erfaringer, Vibe Lauth gjorde sig, da entertaineren var i hjemmeplejen.

- Når jeg kommer ind som den stressede sygeplejerske i mit show, er jeg lidt vanvittig og skal visitere folk. Jeg har for eksempel fået at vide, hvem der har været fødselsdag, og så skal vedkommende visiteres. Der er en masse sange, og publikum synger med, hygger og glemmer, at jeg er en vanvittig sygeplejerske. Det veksler imellem hygge og det skøre, og jeg er kun så provokerende, at publikum stadig tilgiver mig, fortæller Greve-borgeren til avisen i sit hjem i Gersagerparken.

Om udbyderen

I 1984 startede jeg min karriere på de skrå brædder.

Min spæde start foregik i Rørvig på restaurant Pejsegården, hvor jeg sammen med ,Ingerlise Gaarde, Inga Vendelbo, Freddy Jonas og Elisabeth Bang underholdte i sommerrevyen.

Denne sommer vågnede ”cirkushesten” i mig og jeg har sunget og underholdt lige siden. Det blev dog kun til denne ene sæson i revyens tegn, men sangen er fortsat i mange forskellige konstellationer.

I dag har jeg flere typer af underholdning, så om du skal bruge en sangfugl, en sjov karakter eller et foredrag, kan jeg det hele...

Underholdning
Logo

Vibe Lauth

Gersagerparken 9
2670 Greve

Vis kontaktoplysninger

Hjemmeside


Storkøbenhavn

Send en besked til Vibe Lauth.
Det eneste vi skal bruge er din mailadresse for at kunne svare.

OnePlaze