Business Break i Wallmans

Like

Wallmans mødelokaler i enestående rammer

Invitér dine medarbejdere, kunder eller samarbejdspartnere på Business Break i Wallmans til show, middag og natklub – alt under ét tag! Hvad enten dine gæster tæller 2, 10, 25 eller 200, så er du sikker på at give dem alle en uovertruffen aften, hvor der også er rig mulighed for at tale forretninger.

En tidligere gæst udtaler: “Konceptet fungerer rigtig godt, når du gerne vil underholdes og samtidig gerne vil have mulighed for at tale forretning,” Jesper Stoltenberg-Mathiesen, Seat.

4-retters middag med show

I Wallmans er du garanteret en oplevelse ud over det sædvanlige. Nyd en udsøgt 4-retters middag, der er særligt sammensat af vores professionelle kokke og oplev vores serverende artister, som underholder fra alle leder og kanter af salen. Du kan med andre ord se frem til en totaloplevelse, der imponerer og forbløffer selv den mest berejste verdensmand.

Børsen skriver bl.a.:  “Denne engelsksprogede stjerneforestilling er en oplagt sag for virksomheder og deres udenlandske gæster (…) En ubetinget overskudsaften,” Lars Wallenberg, Børsen.

Celebration

Fejrer dit firma en særlig anledning, som en fødselsdag, et jubilæum eller en fusion, så har I mulighed for at få jeres firmanavn på vores storskærm og derved sætte ekstra spot på fejringen. Husk at gøre opmærksom på dette, når du booker jeres Business Break.

Om udbyderen

Den perfekte aften ude – helt uden planlægning! Dinnerparty, en gennemført konference eller en professionelt iscenesat event, hvor alt og alle klapper. Wallmans i Cirkusbygningen er restaurant, underholdning og natklub under ét tag. Her starter festen i døren og slutter først, når I skal hjem. Til priser, der er en del af fornøjelsen.

I næsten 50 år har Wallmans Nöjen været både ideudvikler og igangsætter i den svenske underholdningsbranche. Siden Wallmans i 1960’erne arrangerede koncerter med Beatles og Rolling Stones, har koncernen udviklet sit helt eget underholdningskoncept, – et koncept der betragtes som “branchens bedste varemærke”, og som i løbet af de seneste ti år har bredt sig fra Stockholm til Oslo, og senest til København. Siden 2009 har Wallmans Nöjen været en del af koncernen Moment Group.

Siden Walllmans Nøjen overtog Cirkusbygningen i januar 2003 har bygningen gennemgået en meget nænsom modernisering. De gamle stalde er nu indrettet som henholdsvis restaurantkøkken og selskabslokaler, mens kunstnernes garderobe har indtaget elefantgangen. Meget er forandret bag scenen, men foran vil publikum opleve, at Cirkusbygningen næsten ligner sig selv.

Lokaler
Logo

Wallmans

Jernbanegade 8
1608 København V

Vis kontaktoplysninger

Hjemmeside


København

Send en besked til Wallmans.
Det eneste vi skal bruge er din mailadresse for at kunne svare.

OnePlaze