Weber Grill Academy
Like

Weber Teambuilding - Kan "varmt" anbefales

Trænger I til at stille skarpt på fællesskabet og samarbejdet i virksomheden? Det er der masser af mulighed for på Weber Grill Academy's teambuilding-kurser, hvor I får grillning ind under huden, mindeværdige oplevelser med kollegerne og masser af sejre og nyttig viden med hjem i bagagen. 

Teambuildingen består for jeres vedkommende i, at I samarbejder som hold om at tilberede den bedste menu – herunder at koordinere udførelsen af de forskellige opgaver indbyrdes. Grillkonkurrencen bedømmes af Weber Grill Academy's grillmestre, og der gives point for tilberedning, smag, anretning m.m. Det er op til jer, hvilken rolle konkurrence-elementet skal spille.

Om udbyderen

Det hele begyndte med en passioneret grillentusiast ved navn George Stephen, der i 1952 opfandt historiens første kuglegrill - en grill, der skulle vise sig at ændre grillkulturen i hele verden. Han gjorde det ikke for at få hele verden til at forelske sig – han ville bare finde en måde at grille en bedre steak for familie og venner. Og det gjorde han så! Det er nu mere end 60 år siden.

"We are not metal benders – we are in the entertainment business". Så kort kan Weber beskrives. For os er en grill nemlig meget mere end en grill – den er samlingspunkt for uforglemmelige oplevelser. Det var dén filosofi, George Stephen byggede Weber på ... det er den filosofi, der har revolutioneret grillverdenen ... og det er den filosofi, der stadig gennemsyrer Weber den dag i dag.

Aktiviteter
Logo

Weber Grill Academy

Bøgildsmindevej 23
9400 Nørresundby

Vis kontaktoplysninger

Hjemmeside


Fyn
København
Midtjylland
Nordjylland
Nordsjælland
Sjælland
Sønderjylland

Send en besked til Weber Grill Academy.
Det eneste vi skal bruge er din mailadresse for at kunne svare.

OnePlaze