Skal der ekstra "gas" og "kul" på festen

Like

Skal der ekstra kul på jubilæet, fødselsdagen, julefrokosten eller virksomhedens sommerfest, skal du holde dit arrangement hos Weber Grill Academy. Vi gør det, der skal til for, at du og dine gæster får en enestående fest krydret med lækre grillerier og god stemning.

Vi har faciliteterne til det hele: dining-rooms, vinrum, en velassorteret bar, et stort køkken med plads til mange, grillområde, et auditorium og mødelokaler i forskellig størrelse. Så udover festmiddage, lægger vi også gerne hus til foredrag, salgs-kickoffs, underholdning med live-musik, stand-up og andre tiltag, som gør din fest ekstra festlig.

Lad os tale om det - vi hjælper dig gerne med at føre drømmene ud i livet – i grillens univers er alting muligt.

Om udbyderen

Det hele begyndte med en passioneret grillentusiast ved navn George Stephen, der i 1952 opfandt historiens første kuglegrill - en grill, der skulle vise sig at ændre grillkulturen i hele verden. Han gjorde det ikke for at få hele verden til at forelske sig – han ville bare finde en måde at grille en bedre steak for familie og venner. Og det gjorde han så! Det er nu mere end 60 år siden.

"We are not metal benders – we are in the entertainment business". Så kort kan Weber beskrives. For os er en grill nemlig meget mere end en grill – den er samlingspunkt for uforglemmelige oplevelser. Det var dén filosofi, George Stephen byggede Weber på ... det er den filosofi, der har revolutioneret grillverdenen ... og det er den filosofi, der stadig gennemsyrer Weber den dag i dag.

Lokaler
Logo

Weber Grill Academy

Bøgildsmindevej 23
9400 Nørresundby

Vis kontaktoplysninger

Hjemmeside


Nordjylland

Send en besked til Weber Grill Academy.
Det eneste vi skal bruge er din mailadresse for at kunne svare.

OnePlaze