Til anderledes konference og fest - Weber Grill Academy

Like

Leder du også efter spændende konference rum og lækre frokoster?

Weber Grill Academy er et nyt og utraditionelt mødested, hvor det handler om at kombinere mødet, produktlanceringen eller kurset med grillens univers – og tage hjem med en nyfunden grillhelt i maven og en original oplevelse i bagagen. Vores fleksible rammer kan tilpasses både det lille intime bestyrelsesmøde og det store årlige salgsmøde – og der er naturligvis adgang til alt inden for moderne lys-, IT- og AV-udstyr.

Om udbyderen

Det hele begyndte med en passioneret grillentusiast ved navn George Stephen, der i 1952 opfandt historiens første kuglegrill - en grill, der skulle vise sig at ændre grillkulturen i hele verden. Han gjorde det ikke for at få hele verden til at forelske sig – han ville bare finde en måde at grille en bedre steak for familie og venner. Og det gjorde han så! Det er nu mere end 60 år siden.

"We are not metal benders – we are in the entertainment business". Så kort kan Weber beskrives. For os er en grill nemlig meget mere end en grill – den er samlingspunkt for uforglemmelige oplevelser. Det var dén filosofi, George Stephen byggede Weber på ... det er den filosofi, der har revolutioneret grillverdenen ... og det er den filosofi, der stadig gennemsyrer Weber den dag i dag.

Lokaler
Logo

Weber Grill Academy

Bøgildsmindevej 23
9400 Nørresundby

Vis kontaktoplysninger

Hjemmeside


Nordjylland

Send en besked til Weber Grill Academy.
Det eneste vi skal bruge er din mailadresse for at kunne svare.

OnePlaze