Xtravagant.dk

UV maling og knæklys - ALT til rave fest!

Like

Hos Xtravagant.dk finder du Danmarks største udvalg af tilbehør til rave party, Color run, 80’er fester og meget mere.

I vores sortiment finder du nu 7 forskellige UV maling, både som almindelig uv maling på tube, der kan males med fingre eller pensel, men også 2 forskellige paint sticks, som du kan tegne direkte med og opnå gode resultater, uden at få uv maling på fingrene eller brug af en pensel. Derudover har vi også UV Maling i flydende og faste former, med forskellige formål.

Stort udvalg af UV makeup i mange varianter og neon farver. Vores brede udvalg af produkter og vores palette af 8 skarpe neon farver gør det muligt at skabe de ultra vilde resultater til UV festen! Alle produkter fås som minimum i 6 forskellige farver; Rød, Gul, Grøn, Blå, Orange og Pink. Nogle produkter fås også i Lilla og Hvid. Vi har blandt andet, uv eye liner, uv mascara, uv øjenskygge, uv læbestift, uv neglelak og uv lip gloss!

Vi har det største udvalg af farvepulver til color run, samt udstyr og tilbehør til color run. Farvepulver i 10 forskellige farver, og da det oprindeligt kommer fra holi festival i Indien, kaldes det også typisk holi powder.

Knæklys er et kæmpe hit, uanset om du skal til fest, fødselsdag
eller et andet arrangement! Vi har billige knæklys – faktisk Danmarks billigste.
Vi har et stort udvalg af både armbånd, briller, kasketter, hårbånd og store knæklys stænger. De lyser typisk i 4-8 timer og holder derfor hele festen.

UV konfetti er lavet af silkepapir af højeste kvalitet, der er blevet behandlet for at være brandsikre. Silkepapiret er langsom dalene, så vores konfetti er i luften lang tid skaber vilde resultater. Perfekt til rave fest, eller som dekoration til 80’er fest og meget mere. Vores UV Konfetti fås i flere farver og der er derfor rig mulighed for at variere til festen.

Om udbyderen

Xtravagant har været med til at arrangere flere events for både private- og erhvervskunder i hele Danmark. Vi er eksperter i at planlægge og koordinere events, herunder Rave fester og color run - så du får en god oplevelse med dit arrangement.

Xtravagant er Danmarks bedste rave webshop, med Danmarks største udvalg af tilbehør til rave fest og tilbehør og udstyr til color run, samt flere tema fester/arrangementer som karneval, halloween og mere. Vi har tidligere drevet et af Danmarks største mobildiskoteker, af samme navn, hvilket gør at vi stadig i dag har nogle af landets bedste djs i vores crew, der kan skabe den vildeste stemning til din rave fest.

Vores sortiment på Xtravagant.dk bestyr af et stort udvalg af tilbehør og udstyr til Rave fester, 80'er fester, karneval, festivaller, halloween og meget meget mere. Det betyder at vi har alt lige fra UV Maling, knæklys t-shirts, uv lamper, farvepulver, halloween makeup, glitter og en langt række andre produktkategorier - du finder alt hvad du skal bruge på vores webshop, til årets fedeste arrangement, og vi guider dig gerne.

Festudlejning & salg
Logo

Xtravagant.dk

Nyborgvej 4
9900 Frederikshavn

Vis kontaktoplysninger

Hjemmeside


Bornholm
Fyn
København
Nordjylland
Nordsjælland
Storkøbenhavn
Sydsjælland & øerne
Sønderjylland
Vestjylland
Vestsjælland
Østjylland
Østsjælland

0 - 100000 pers.

Send en besked til Xtravagant.dk.
Det eneste vi skal bruge er din mailadresse for at kunne svare.

OnePlaze