Zentropa

Lokation - Filmstudie

Like

På Zentropa har vi åbnet dørene for arrangementer, hvor vi tilbyder alt, hvad du som kunde måtte ønske dig af anderledes og autentiske oplevelser. Hvad enten det er spændende rammer for en konference, en snigpremiere i vores egen biograf med lækker mad, et indspark fra Peter Aalbæk Jensen, en rundvisning i hele Filmbyen eller et brag af en fest med drinks, DJs og live musik leveret af vores husorkester, Skodjazz.

Zentropa har mere end 20 års erfaring med at skabe anderledes og unikke oplevelser af højeste kvalitet, og vi gør altid vores bedste for at sammensætte den perfekte oplevelse for hver enkelt kunde.

Om Filmbyens faciliteter

Vores hovedhus, der er kendt som ”Plejehjemmet” blandt venner, danner rammen om de fleste arrangementer. Her er der højt til loftet både i overført betydning, men også i bogstavelig forstand. Det lyse lokale summer af liv og har en dejlig, uformel højskolestemning over sig med langborde, musikinstrumenter og en autentisk wall-of-fame med diverse priser og rekvisitter fra Zentropas historie.

Ved siden af Plejehjemmet ligger vores dejlige, gamle have med pool, borde og stole, der kan være en super ramme for afslappet hygge eller en velkomstdrink.

Vi har fornyligt opført vores egen unikke biograf Zentropia i Filmbyens studie 1. Det danner den mest autentiske ramme man kan forestille sig omkring en snigpremiere, en koncert eller lignende, at opleve det i det samme lokale, hvor mange legendariske filmscener er indspillet.

Foruden vores lokaler kan vores fantastiske kok, vores husorkester Skodjazz – anført af Peter Aalbæk bag trommerne – samt personale bookes til enhver type arrangement.

Om udbyderen

Zentropa er et dansk filmproduktionsselskab, der blev grundlagt i 1992 af instruktør Lars von Trier og producent Peter Aalbæk Jensen. Siden har vi etableret os som det mest succesfulde filmselskab i Skandinavien og er kendt over hele den internationale filmscene for vores kvalitet og mod til at udfordre normerne.

Vi holder til i en gammel kaserne i Avedøre lidt udenfor København, hvor vi har skabt Filmbyen: Et blomstrende kreativt miljø, hvor kontrasten mellem de moderne filmfaciliteter og de gamle militærbarakker skaber en helt unik atmosfære.

Lokaler
Logo

Zentropa

Filmbyen 22
2650 Hvidovre

Vis kontaktoplysninger

Hjemmeside


Storkøbenhavn

Send en besked til Zentropa.
Det eneste vi skal bruge er din mailadresse for at kunne svare.

OnePlaze