ZubarDubar

Gode cocktails, faste priser og glade gæster

Like

Dine gæster er vores ansvar

Vi ved, at alle vores kunder har forskellige krav og ønsker. Derfor bygger vores idé og koncept på, at du er i centrum. Hos os skræddersyer vi løsningen, som bærer præg af dine ønsker og behov. På denne måde sikrer vi, at vi kan levere den service, som passer præcis til dig og dit arrangement.

Vores koncept er bygget på idéen om, at alle firmafester, bryllupper, julefrokoster mm. fortjener at være arrangeret således, at alle gæsterne får alt, som hjertet måtte begære. Vi leverer derfor alt, du skal bruge til baren herunder kan nævnes: Professionelle cocktail-bartendere, leje af bar, is, glas, sirupper, spiritus, friske råvarer, diverse udstyr m.v. Der skal hverken spares på udstyr eller kvaliteten.

Vi tager ansvaret for at dine gæster får en forrygende aften med farvestrålende og velsmagende drinks til enhver smag. Her på vores hjemmeside kan du finde inspiration til, hvilke cocktails og drinks, som du ønsker, at vi serverer til dine gæster. Du finder blandt andet velkendte og klassiske cocktails, som altid falder i god jord. Derudover finder du også nye og utrolig delikate drinks, som bærer præg af nøje udvalgte ingredienser og friske råvarer.

Det, vi kan tilbyde, er et komplet koncept nemlig cocktailbar catering, som skræddersyes til dig og dine gæster. Dertil opererer vi i hele landet, og er ikke blege for at levere bar udlejning og leje af bartender på Sjælland, Jylland eller Fyn. En del af vores tilgang er dertil også, at ingen opgave er for stor eller lille til os. Vores engagement og kvalitets ydelser leverer vi til enhver tid og til enhver forsamling. Til trods for vores fleksibilitet er vores koncept fast, og vi leverer vores ydelser problemfrit og ikke mindst til en altid fornuftig pris.

Med mere end 12 års erfaring indenfor branchen og mere end 15.000+ arrangementer på bagen, har vi fundet frem til den smarteste løsning, både for dig og os. Vi leverer en komplet pakkeløsning, uden slinger i valsen. Dette er en problemfri og ligetil løsning. Vores pakkeløsninger er lavet således, at de inkluderer alle dine ønsker til drinks og kvalitets ingredienser. Du behøver ikke spekulere over detaljerne – det gør vi for dig! Du skal blot læne dig tilbage og nyde aftenen med dine gæster.

- Konceptet er enkelt: Du ved, hvad du får og du ved, hvad du betaler.

Hvis du derfor har lyst til at have en af vores dygtige bartender til fest, så vil ZubarDubar leverer ZubarDubar oplevelser til dig over hele landet.

Mad & Drikke
Logo

ZubarDubar

Strandvejen 52D
5500 Middelfart

Vis kontaktoplysninger

Hjemmeside


Fyn
København
Nordjylland
Nordsjælland
Storkøbenhavn
Sydsjælland & øerne
Sønderjylland
Vestjylland
Vestsjælland
Østjylland
Østsjælland

Send en besked til ZubarDubar.
Det eneste vi skal bruge er din mailadresse for at kunne svare.

OnePlaze