Sådan kommer du med på OnePlaze.com

Hvad er OnePlaze – og hvad kan jeg få ud af det?

OnePlaze er en overskuelig platform, der med det hele samlet på ét sted, gør det nemt at finde frem til dig, næste gang man skal arrangere enhver form for event eller oplevelse. Lokaleudlejning, catering, sociale oplevelser, transport, drikkevarer, underholdning, udlejning... Vi samler alt, hvad man som organisator/eventplanlægger kunne forestille sig – eller endnu ikke viste – at man havde brug for!

Om det er firmaevents eller private arrangementer, jagten på den perfekte location, medrivende underholdning, sjove aktiviteter for grupper, gourmet-catering, teambuildingevents eller bare dét lille ekstra, der gør et arrangementet mindeværdigt.

Vi samler det hele for at give brugeren mindst muligt besvær og størst mulig værdi – og derfor bliver OnePlaze eventplanlæggerens bedste værktøj. OnePlaze er den inspirationsside, der samler det hele ét sted. Vi vil gøre det nemt for potentielle kunder at finde frem til dig, uanset hvad du tilbyder, eller hvor du er i landet.

OnePlaze er ganske enkelt et ”one-stop-website” med et stort udvalg af muligheder, som gør det let at komme i kontakt med særlige udbydere som netop dig. Antallet af forespørgsler er stigende og mulighederne er mange, derfor giver vi brugerne adgang til inspiration og udvalg, så det bliver lettere at træffe et valg eller få idéer til, ”hvad man nu skal finde på”.

Jo mere alsidige vi er, jo nemmere bliver det for brugerne. Vi tiltrækker kunder på tværs af behov, ønsker og arrangementer, fra de små og specielle events, til de helt store og magiske arrangementer.

Ok, jeg lytter...

Vi tilpasser profilen til dig, alt efter hvad du specifikt ønsker eller har behov for. Vi råder over en lang række eksperter, som for eksempel journalister, eventplanlæggere, grafikere og SEO-eksperter, så vi kan understøtte dig på bedste vis. Vi kan hjælpe dig, så du fremstår stærkere, skarpere og mere indbydende, overfor nye og potentielle kunder.

Vi igangsætter løbende kampagner og laver forskellige tiltag, som er målrettede vores brugere for at styrke interessen og ”kildre” nysgerrigheden. Loyale brugere skaber værdi, fællesskab og trafik: alt det, der kommer dig til gode. Som brancheeksperter, der har indgående kendskab til markedet, vil vi bygge bro mellem dig som udbyder og de potentielle kunder. Vi respekterer dog også dig som leverandør og ved, at ingen kender din forretning som dig – derfor blander vi os ikke unødigt i processen. Vores mål er at agere brobygger, der kan så og skabe interesse for din virksomhed, samt etablere kontakt mellem dig og dine nye kunder, så vi kan hjælpe dig godt på vej ud i verden.

Hvem er så målgruppen?

Eventarrangører kommer i mange former, størrelser og demografier men vores fokus (og usual suspects) er oplevelsessøgende kvinder i 30+-segmentet fra større byer. De bliver nok mere end 80% af vores kernebrugerne, fordi det ofte er dem, der planlægger og tilrettelægger alle former for events, både i virksomhederne og privat.

Vores primære fokus ligger på de små og mellemstore virksomheder, fordi det oftest er dem, der mangler viden, kendskab til markedet eller som ikke har tiden til at researche. De vil gerne noget nyt og anderledes, men ender ofte med "det de plejer”. Hvad gør man, når man gerne vil prøve noget nyt, men ikke ved, hvad man faktisk er søgende efter? Derfor skal vi gøre det nemt at finde inspiration, med de mange muligheder der er for eventrelaterede varer og ydelser.

Og hvem er brugerne/kunderne?

Med udgangspunkt i vores database bestående af over 19.000 beslutningstagere, PA, EA samt ledelsessekretærer, møde- og eventplanlæggere, marketingsfolk, receptionister og HR-folk, der løbende har ansvaret for to eller flere årlige arrangementer, kan vi bidrage til at finde de bedste oplevelser på tværs af kategorier, ønsker og behov. OnePlaze er naturligvis ikke kun lukket omkring eller en særlig type kunder – for alle har ret til gode oplevelser og fantastiske events, ikke sandt?

Der er mange platforme, hvad gør OnePlaze anderledes?

Vi adskiller os med vores solide branchekendskab og har siddet på begge sider af bordet. Vi tænker både i kanalstrategier samt hvordan vi etablerer den personlige kontakt. Vi samler det hele, fordi der er mange nicheplatforme, der desværre ikke har indgående kendskab til markedet eller forstår sig på branchen – for vi er i sandhed en 'anderledes' branche. Vi bliver din sparringspartner, som kan bidrage med know-how, kampagner og flere nye kunder.

Få har vores kendskab til markedets problemstillinger, om det så er dine eller dine kunders behov, ønsker og forventninger – samt viden omkring, hvordan man levere gode og mindeværdige oplevelser. OnePlaze giver dig kant og opmærksomhed, vi kan hjælpe dig med viden, så du med indsigt, kampagner og ”indpakning”, kan vi gøre det bedre for dig.

OK, det lyder godt. Hvorfor og hvordan er OnePlaze forresten startet?

Det hele er startet med grundtanken: ”Hvorfor skal det være så besværligt at lave events og oplevelser?”. Vi lever og ånder for denne levende branche og med vores viden, mener vi, at vi kan blive branchens absolutte samlingssted.

Markedet er i rivende udvikling og via vores erfaring ved vi, at brugerne stadig har problemer med at finde hoved og hale, i de mange muligheder de har. Derfor har vi skabt OnePlaze – dels som et værktøj til dig som leverandør og dels som en nem og overskuelig markedsplads, der gør, at dine nye kunder rent faktisk ser dig. Vi har mange gode og spændende planer for fremtiden, vi vokser og breder os med lynets hast, så vi kan servicere hele Danmark. Derfor er spørgsmålet til dig hér til sidst: tør du egentlig la' væ'r..?

Vi glæder os til at dele en masse gode oplevelser med dig i fremtiden!

Som udbyder på OnePlaze har du adgang til selv at oprette og rette dine annoncer.

Du kan få loginoplysninger ved at rette henvendelse til os på mail [email protected]

Gå til udbyder login

OnePlaze