Bernstoff Slot

Et slot med en mere end 250 år lang historie

Bernstorff Slot er et af de tidligste bygningsværker i nyklassicistisk stil – ikke bare i Danmark, men i hele Europa. Det blev oprindeligt bygget som sommerbolig for Grev Bernstorff. Det blev først et slot, da daværende kronprins Christian VIII købte det. Kongefamilien benyttede Slottet som "sommerbolig" helt frem til 1939, hvor Beredskabsstyrelsen overtog bygningerne til deres befalingsmandsuddannelse. Således var Slottet et "lukket" uddannelsessted frem til 2009. Da blev det transformeret til Hotel og Konferencecenter, som i dag også har mange åbne og offentlige arrangementer.

Medarbejderne på Bernstorff Slot er håndplukkede

Vi gør det, fordi vi kan li' det - og hinanden. Derfor lægger Bernstorff Slots direktør, Kirsten Daell, stor vægt på, at Slottets medarbejdere er "een stor familie", som elsker at yde deres bedste, for gæsternes skyld.

Og et eldorado for hestefans!

En perle! Så kan det ikke beskrives bedre. Dienstl Gut er et hotel med 23 værelser, skøn have, badesø, fred og ro, fuglefløjt og hestevrinsk. Det ligger i det sydøstlige Kärnten, tæt på Klagenfurt ved Wörthersee. Det er et oplagt feriested, men er også skøn at gæste, hvis I har brug for hvile og forkælelse på vejen til Slovenien, Kroatien eller Italien.

Jægersborg Allé 93
2820 Gentofte

OnePlaze