Boncat.dk

Et pålideligt cateringfirma med anciennitet

BONCAT.DK har gennem mange år leveret mad og drikke til både firmaer og private, i hele storkøbenhavn og omegn.

Vi er et sundt og dynamisk køkken bestående af dedikerede og engageret kokke og køkkenpersonale, punktlige chauffører og imødekommende kontorpersonale. Vores engagement og omgangsform, giver et godt samarbejde på tværs af funktioner, noget som vores kunder kan mærke. Vi skaber relationer med vores kunder, så vi kan opretholde vores gode ry, det gør vi med både hjerte og smil.

Når mad ikke bare er mad

Vores personale brænder for deres arbejde, og de elsker at lave mad. De bruger derfor meget energi og ressourcer på at sammensætte de gode, velsmagende og næringsrige retter, samtidig med at der tages højde for både fedtprocent og kulhydrater. Udover at maden skal være sund, er det vigtigt for os, at maden skaber energi. Der skal være plads til diversitet, så vi tager også højde for diverse allergier, religiøse restriktioner og livsstile, som kræver specifik kost.

Vi anvender udelukkende friske råvarer i vores mad, og går ind for økologi. Din mening er vigtig for os, og vi kan derfor sammensætte menuer, helt efter dine ønsker.

Vi kan det hele – både til private og erhverv

Vi leverer frokost til mange virksomheder, der får leveret velsmagende mad på dagligt basis, og vi skaber også enestående fester både ”inhouse” og ”outhouse”. Så har du rammerne men mangler maden, står vi gerne på spring og kan naturligvis hjælpe.

Ønsker du at afholde din fest udenfor hjemmet, har vi enestående rammer i ”Den Gamle Danseskole” i Vanløse, der både kan huse det mindre selskab og den store fest.

Vi kan også levere udstyr og øvrige tilbehør til festen. Du skal blot informere os om hvad du ønsker, så sørger vi for du får det som du vil have det.

OnePlaze