Bromølle Kro

Bromølle Kro er omgivet af skov og idyllisk beliggende ved Åmose Å, hvor der er rig mulighed for vandreture og for at følge årstidernes skiften på tætteste hold. Bromølle Kro har ligget på dette smukke sted siden 1198- midt i Vestsjællands naturpark.

Kroen er kendt for hyggelige lokaler og en dejlig restaurant med et stort udvalg baseret på alt det bedste fra det traditionelle og nye danske køkken.

Vi har 30 dejlige værelser som ligger fredfyldt bagved kroen, med udsigt over henholdsvis Åmose Å og skovene omkring os. De 2 af værelserne er familieværelser med 1 dobbeltseng og 2 separate senge adskilt af en væg. 2 af værelserne er indrettet romantisk og 2 af værelserne er med spa. Fælles for alle værelserne er egen terrasse, hvorfra man kan nyde årstidernes skiften og hvis man er heldig….. få besøg af Bambi.

Kroen har 3 selskabslokaler med plads til selskaber fra 20-200 gæster. Vi har mange års erfaring i selskaber og kan love varm mad til tiden og serveret af professionelle og smilende tjenere.

Slagelsevej 78
4450 Jyderup

OnePlaze