Dansk Limousine Center

Limousinekørsel på 1. klasse!

Vores limousineflåde, som er vores egne alle sammen, består af mere end 35 limousiner og special vogne, som kan bruges til alle festlige lejligheder.

Limousinerne udmærker sig ved at være rigtig elegante, ude som inde. Limousinerne føres, af en fast stab af chauffører, der altid er iført uniform og tilhørende kasket.

Man kan vel heller ikke tænke sig en mere bemærkelsesværdig indledning til et frieri, et bryllup, en fødselsdag, en konfirmation, en polterabend, et jubilæum, en koncert, gallafesten på gymnasiet, ja – en hvilken som helst festlig begivenhed – end at nyde en limousinekørsel, og ankomme med stil, i en limousine med chauffør i hvid uniform.

Men bag alt dette ligger der et stort arbejde, som de fleste ikke tænker så meget over.

Først og fremmest er der limousinerne. De skal vaskes, støvsuges og gøres klar – hvilket de bliver efter enhver kørsel. Men der ligger også en omfattende planlægning og tilrettelæggelse af kørslerne. Til alt dette, har vi en stab af gode loyale medarbejdere, der dels er specialister på hvert deres område, dels sætter en stor ære i, at når limousinen sendes ud til dig, så er alt i den skønneste orden.

På kørselskontoret, har vi Hans Greve Brandenborg, som hver dag, passer telefonerne så kundernes henvendelser bliver besvaret. Bookingerne bliver registreret og chaufførerne bliver tildelt de forskellige opgaver.

Alle bestillinger, bliver tjekket og dobbelt tjekket løbende sammen med kunderne, så vi hele tiden sikrer os, at din limousinekørsel hos Dansk Limousine Center, bliver løst på præcis den måde du ønsker det.

Det lyder meget enkelt det hele, men ofte sker meget på de samme tidspunkter, og det kræver en hel del erfaring, at få den kabale til at gå op.

Men tilbage til limousinerne. De bliver frisket op forud for hver tur, ligesom glas og drikkevarer sættes på plads. Ved bryllupper er der mulighed for at få bilen pyntet med hvidt tyl eller andet.

Vores chefmekaniker og hans værksted holder limousinerne i køreklar stand. De sørger også for, at de – hvert år – kommer til syn hos Bilinspektionen. Bremser, styretøj, lys og kølervæske, motorolie og lufttryk bliver checket, så alt kan være i orden, når limousinerne skal ud på en limousinekørsel.

Forsikringerne skal løbende gennemgåes med forsikringsselskabet, for at vi kan være ajour med alle de forhold, der vedrører såvel vore passagerers sikkerhed, som limousinernes.

Endelig kommer dagen for den limousinekørsel, du har bestilt. Limousinen er kørt frem, den er tanket op og chaufføren er omklædt i sin flotte uniform. Så med kørselsvejledningen, diverse tilladelser og certifikater ombord, kan han begynde kørslen hen til dig.

Under hele turen kan chaufføren telefonisk have kontakt med kontoret og/eller med kunden for at sikre, at alt forløber efter den lagte plan.

Vi håber med det ovenstående, at vore kunder har fået et lille indblik i, hvad limousiner og limousinekørsel er.

Har du/I kørt med os før og ligger inde med billeder, så modtager vi dem med glæde – Dansk Limousine Center, samler på glade kunder.

Med venlig hilsen, og på gensyn

Dansk Limousine Center

Dansk Limousine Center
OnePlaze