Gaudium

Eksklusiv Nordisk Catering
Gaudium tilbyder eksklusiv nordisk catering på hele Sjælland. Vi leverer mad til alle slags arrangementer, begivenheder og events. Vi differentierer os i cateringbranchen, da vi har valgt at fokusere på nordiske menuer – og råvarer af højeste kvalitet.

Hvorfor I skal vælge Gaudium
Gaudiums oprindelse stammer fra en vision om at være det foretrukne valg, når der skal vælges mad til festlige arrangementer og livsbegivenheder – uanset om det er fødselsdage, barnedåb eller konfirmationer til jubilæum, bryllupper eller noget helt andet. Madens DNA er udformet i samarbejde med den anerkendte nordiske Michelinkok Robert ”Fabio” Petersen, som er uddannet på Danmarks mest (aner)kendte nordiske restaurant, som både er verdenskendt samt kåret til verdens bedste restaurant hele 4 gange. Roberts ekstraordinære kvalitetssans og kendskab til det nordiske køkken, er grobunden og fundamentet for vores smagfulde retter.
 
Vores Koncept
Vi har valgt et 100% fokus på eksklusiv nordisk mad, og har derfor et nøje udvalg af sammensatte menuer med kombinerede smagsnuancer. Heraf er vores koncept, at eksklusiv mad ikke behøves at være til en høj pris. De erfaringer viser os, at det resulterer i en fantastisk og ideel madoplevelse med stærk tilfredshed – og det vil vi gerne blive ved med!
 
Nr. 1 på Trustpilot – og på bordet
Med en Trustpilot score på hele 9.9 / 10 er vi utrolig stolte, at have krydset en af vores milepæle af, ved at have leveret mad til mere end 350.000 danskere. Derfor er vi godt rustet, til at stå for Jeres kommende begivenheder. Da service er i højsædet, er vi naturligvis beæret for vores anerkendelse og flotte anmeldelser, som vi har fået på vores vej.
 
Bestil mad i god tid
Hvis du bestiller din mad i god tid, så forbereder vi en eksklusiv madoplevelse i den nordiske ånd. Derfor kan du trygt bestille din mad fra vores kompetente hænder, og lade os stå for menuen til bordet.

Fjeldhammervej 15
2610 Rødovre

OnePlaze