Hotel d´Angleterre

Hotel d’Angleterre blev etableret i 1755 og er som legendrisk københavnsk institution berømt for sin elegance, luksus og stil. Hotellet har gennemgået en forvandling og er med udgangspunkt i stedets rige historie blevet relanceret som et revitalieret grand palais. Hotellets historie og stil komplementeres med nye og intuitive servicetilbud, der taler til tidens raffinerede rejsende.

Det nye Hotel D’Angleterre

Inspireret af stedets traditioner og med et lyst og elegant udtryk, er d’Angleterre blevet genrejst, som en ny og unik oplevelse i byens hjerte. Hver kvadratmeter er blevet gennemrenoveret i en klassisk stil med et moderne strøg, der afspejler stedets historie som et af verdens første luksushoteller, og samtidigt tilbyder det seneste indenfor den teknologiske udvikling. Særligt udvalgte medarbejdere med international baggrund tilbyder opmærksom, intuitiv og imødekommende service, der skræddersyes efter individuelle ønsker.

De rummelige og elegant udsmykkede suiter og værelser, fra 35 – 250 m2, er individuelt indrettede, så de tilbyder stilrene, komfortable miljøer.

Grøn profil

Et væsentligt led i at styrke Hotel d´Angleterres miljøprofil har været installering af fjernkøling leveret fra Københavns Energis store fjernkølingscentral i Adelgade i indre København.

Med udskiftningen af de gamle uisolerede vinduer til topisolerede trelagsvinduer og etablering af et helt nyt tag er hele hotellet blevet tættere. Desuden er der monteret markiser, som automatisk foldes ud mod Kongens Nytorv, når solen skinner. Det betyder, at man ikke er nødt til at nedkøle på samme måde, som man gjorde tidligere.

I køkkenet på Hotel d´Angleterre er der tre 1.500 liters biotanke, som konverterer al madaffald til biogas og formindsker hotellets CO2 udslip med 11 ton om året, svarende til 26.500 kWt.

I forbindelse med den fuldkomne genopbygning af hotellet er der installeret forskelligt måleudstyr, bl.a. for at måle køkkenafdelingens individuelle forbrug af gas og el samt hvert enkelt hotelværelses elforbrug. Der er også installeret sensorer på kontorerne og på alle hotelgange, som tænder og slukker automatisk alt efter om, der er personer i rummene.

OnePlaze