House of Pole

“Viljen til at ville, avler evnen til at kunne”

Tro kan flytte bjerg, og man kan når man virkelig vil. Dette mantra har Karina Paludan fulgt livet igennem – og det førte til, at hun stiftede House of Pole i 2012; for der var intet hun hellere ville, end at skabe sit eget sted. Et frirum fra hverdagens stress og jag, med hjemlig hygge og intimitet. Navnet skulle således afspejle disse kvaliteter og give en følelse af, at være mere end bare et almindeligt polestudie. Derfor faldt valget af navn på House of Pole. Her er leg, hygge og velvære i fokus; med plads til alle.

Det hele startede tilbage i 2008, hvor hun sammen med to veninder, begav sig ind i en verden af sjov og leg, kombineret med styrke og dans. Karina blev forelsket på stedet! Manglen på styrke og dansebaggrund var ikke nok til at stoppe hende. Hun har således danset fast siden 2009 og undervist siden 2010. House of Pole er således beviset på, at man kan hvad man vil!

“Der er intet mere fantastisk end at lave det man brænder for! Jeg glemmer helt tiden og folk omkring mig, både når jeg underviser og performer. Det bedste er at kunne mærke elevernes glæde når de udvikler sig. Det er helt igennem ægte, og et stort privilegium at kunne tage del i.” Karina Paludan

Vores vision; At få alle til at finde glæde i motion, og dér igennem skabe bedre selvværd.

Vores mission; At vi igennem poledance vil tilbyde mindeværdige oplevelser, der samtidig styrker krop og sjæl.

Rolighedsvej 8G
1958 Frederiksberg C

OnePlaze