Jacob Ernst Food

Jeg - Jacob Ernst - er gourmetcaterer i Nordsjælland og er stolt af mit håndværk, som jeg forvalter med dyb kærlighed. Maden fra mit køkken skal være ærlig, have sjæl, være veltilberedt og smage fantastisk. Den skal smage, så hver enkelt råvare udfolder sine unikke smagsnuancer. Der kommer ikke noget ud af køkkenet, som kokkene og jeg ikke selv er vilde med. Jeg håber, at du også vil nyde det.

​Smagen er essentiel for mig. Det allervigtigste. Derfor planlægger jeg alt, så maden kommer til dig frisk og fuld af smag.

Vi laver mad til private og til virksomheder og leverer på Sjælland. Kontakt mig gerne, så du kan få lige netop den mad, du bedst kan lide.

Vi elsker at hygge sammen over god mad, hvad end det er en unik private dinner, fejring af en mærkedag eller i anledning af en højtid. Vi gør det både hjemme, ude og på arbejdet – hvilket er en skøn skik.

Hos Jacob Ernst Food får du gourmet catering, og vi ønsker at skabe en helhedsoplevelse uanset om arrangementet er privat eller til din virksomhed. Vi håndterer og leverer fra 2 til 500 kuverter på hele Sjælland.

Træd ind i vores madunivers, få inspiration fra menuerne og send os endelig jeres ønsker eller spørgsmål.

Lad os smage på det sammen!

Højvangen 15
3480 Fredensborg

OnePlaze