Munkebjerg Hotel

FRA KUNSTNERKOLONI TIL KONFERENCECENTER
I 1880’erne var vi kendt som et yndet tilholdssted for datidens malere. De kom til os med ønsket om service og kvalitet, tryghed og genkendelse. Det samme gør sig gældende for vores gæster i dag. Men ud over at tilgodese netop disse ønsker vil vi allerhelst give dig det ekstra, du ikke forventer. Hvad det så lige præcist ér, er meget individuelt fra gæst til gæst, fra konference til konference, men det er det princip, vi kalder Munkebjerg Ekstra.

EN INDIVIDUEL OG NATURLIG TILGANG TIL ENHVER GÆST
Vores tilgang til at afholde konferencer går helt tilbage til 1880, hvor Munkebjerg Hotel først blev grundlagt. Når du er gæst hos os, finder vi det helt naturligt, at du forventer de bedste faciliteter og den bedste forplejning. At vi tager hånd om alle de praktiske aspekter, der er i forbindelse med dit ophold eller din konference, så du kan fokusere på det væsentlige – at nyde tiden sammen med dine gæster.

Vi er stolte af at kunne tilbyde førsteklasses service og faciliteter, hvad enten du ønsker en overnatning, gourmet oplevelse, tur på casino eller om du planlægger din næste konference eller fest, og vi vil strække os langt i vores bestræbelser på at imødekomme netop dit unikke ønske eller behov.

Velkommen på Munkebjerg Hotel.

Munkebjergvej 125
7100 Vejle

OnePlaze