Mystery Makers

Mystery Makers® startede i 2010, da to gode kammerater skulle bruge en intellektuel oplevelse til nogle venner der skulle giftes. Markedet for underholdning var stort, men intelligent underholdning var der ikke meget af. Så når man ikke kan finde det man skal bruge, må man jo opfinde det selv.

For os startede det hele med at vi ikke kunne finde en passende oplevelse til vores venner der skulle giftes. Derfor fandt vi selv på et sjovt og meningsfuldt overgangsritual forklædt som en Da Vinci Mysteriet inspireret skattejagt. Storytelling, gåder og ceremonier blev serveret i gamle gyldne kuverter. En sanselig oplevelse der talte til både hjertet og hjernen, og aktiverede deltagerne så de selv var helten i centrum af begivenheden.

Vores første mysterie vakte lykke, og for sjov satte vi det til salg på nettet. Til vores store overraskelse var der mange andre der havde savnet intelligent underholdning, til at markere en betydningsfuld dag. Sådan solgte vi skattejagter, som vi kaldte Mystery Hunt®, som et hobbyprojekt indtil vi i 2012 følte at passionen tog så meget tid fra vores “rigtige arbejde” at vi havde behov for en afklaring. Turde vi satse på mysterierne, eller burde vi koncentrere os om vores “9 til 17”-jobs?

Siden da har vi skabt mange gådejagte og gåderum. Og vi er blevet mange hos Mystery Makers. En broget flok af nørder med vidt forskellige baggrunde, men med passionen for intelligent underholdning til fælles. Vi er stolte af at være et community af spildesignere, konceptudviklere, museumsfolk, teaterfolk, antropologer, kunstnere og sågar kriminalefterforskere, der alle knokler for at fremtidens underholdning er intelligent og involverende.

OnePlaze