Outdoor Action

Kick-off, firmaudflugt, konference, møde, forkælelse, eller bare en hyggelig dag med kollegerne. Hos Outdoor Action får du en oplevelse ud over det sædvanlige. Vi byder på masser af spændende og kreative aktiviteter i den smukkeste natur på Sjælland, og det er vores mission, at du kommer hjem med rygsækken fuld af gode oplevelser.

Her får du blandt meget andet en unik mulighed for at opleve skovene omkring Sonnerupgaard Gods på ”ryggen” af en ATV eller på en af de nyeste to-hjulede segways, og du kan også være heldig at møde en stor flok rådyr på stierne. Alle aktiviteter kan foregå som et afbræk på mødedagen, som én-dagsarrangementer eller løbe over flere dage. Vi tilbyder fuld forplejning og overnatningsmuligheder både ude og inde.

Som du kan læse mere på vores hjemmeside, her har vi aktiviteter for enhver smag og ethvert ambitionsniveau – du behøver hverken være toptrænet atlet, have motorcykelkørekort eller jagttegn for at kunne deltage. Vores professionelle instruktører sørger for, at alle er med og har det sjovt og sikkert.

Tølløsevej 53
4330 Hvalsø

OnePlaze