Saltoftehus Gods

Mere eller mindre midt i Danmark, dybt inde i naturens skønneste galleri ligger et af Danmarks historiske mødesteder. Her er vi med topmoderne konferencefaciliteter i historiske omgivelser, parate til at give dig og dine gæster præcis den oplevelse i efterspørger, og lidt til.

Saltoftehus er en moderne konference virksomhed, der ejes og drives af Birgitte Boserup. Saltoftehus er beliggende på Saltofte Gods, som ejes af Niels Boserup. Ægteparret Niels og Birgitte Boserup er 3. generation af Boserup-slægten, som sammen med deres to børn (4. generation) er bosiddende på Saltofte Gods.

Historie
“Hvis ikke du ved, hvor du kommer fra – så ved du heller ikke, hvor du er på vej hen”. På Saltoftehus ved, vi hvor vi kommer fra, og ved hvor vi vil hen med Saltofte Gods og Saltoftehus, i den tid det er vores privilegium at forvalte dette sted.

Omgivelser
Der er så dejligt ude på landet. Fred, idyl og bindingsværkshuse – og et helt moderne konferencecenter.

Saltoftehus ligger som en del af Saltofte Gods, omgivet af knap 400 ha egen smuk og forskelligartet natur og marker. Saltofte Gods er et top-moderne aktivt landbrug.

Landbrug
Med Saltofte Gods som udgangspunkt, tilrettelægger og driver Niels Boserup idag omkring 800 ha ager (egen jord og forpagtede ejendomme. Driftsformen er planteavl og virksomheden har 3-5 ansatte årstids-bestemt – hertil kommer skov – og andre arealer.

Bæredygtighed / CSR
Hele Saltoftehus  og Saltofte Gods opvarmes af et moderne CO2-neutralt Faust halmfyr. Solceller forsyner hele godset og konference ejendommen med strøm – vi er selvforsynende – og CO2 neutrale her også. El-installationerne i de tre nyistandsatte bygninger er nyetableret med lavenergi-pærer. Vi serverer CO2-neutralt drikkevand.

Saltoftevej 7
4470 Svebølle

OnePlaze