The Beat

Hvad med mine specielle musikønsker?
Vi sammensætter altid vores sætliste efter, hvilken type fest der er tale om, og hvilke gæster der er inviteret til at fylde dansegulvet. Når du har besluttet dig for at bestille The Beat til din fest, kontakter én af bandets musikere dig for at få lidt mere at vide om netop disse ting. Og har du en helt særlig sang, som du gerne vil have, at vi spiller til din fest, tager vi naturligvis gerne imod en udfordring og øver den.

Hvad koster forlængelse af spilletid?
Vi har mange års erfaring i at køre folk trætte på et dansegulv og har formentlig allerede ramt rigtigt med tiden. Skulle det ske, at dine gæster efter sidste sang nægter at forlade dansegulvet, er prisen for et ekstra sæt á 50 minutter kr. 4.000. Det er lidt dyrere, end hvis du køber ekstra spilletid allerede ved bestilling.

Kan jeg høre musik over jeres højttalere under middagen?
Ja, hvis vi aftaler det på forhånd. Opsætning af lys- og lydudstyr sker som udgangspunkt 2 timer før det aftalte starttidspunkt. Nedtagning påbegyndes ca. 15 minutter efter det aftalte sluttidspunkt. Vil du høre musik over bandets anlæg under middagen, kan vi lave en aftale om opsætning, før gæsterne sætter sig til bords. Det koster kr. 500, og du skal så regne med ekstra forplejning til bandet (5 personer).

The Beat

Opslag fra denne udbyder

OnePlaze