Mere om OnePlaze

Har du nogensinde revet dig i håret over at skulle arrangere et kommende event – om det er tidsmangel eller mangel på inspiration. Måske dit første eller blot 'det næste' i en række af slagsen? Alle har prøvet at tankerne kørte så meget i cirkler og intentionerne var så store, at man til sidst endte op, ubeslutsom og ved udgangspunktet igen?

Så er du kommet til rette sted! OnePlaze samler det meste for at give dig mindst besvær. Vi er i allerhøjeste grad en inspirationsside: både for alle dem, der slås med at få gode idéer og dem, der blot har savnet et sted, hvor man kan finde det hele samlet. Hvad enten du så kun har brug for en enkelt god idé eller en hel perlerække af slagsen.

OnePlaze giver dig et overblik over hele markedet, til lands, til vands og i luften, fra Skagen til Gedser, fra Thyborøn til Bornholm og helt ude fra vandkantsdanmark og ind til centrum af alle større byer.

Kort sagt: Events og oplevelser – samlet ét sted.

Her kan du få det store, forkromede overblik over alt fra lokaler, forplejning, aktiviteter og mere til – kort sagt alt, hvad du skal bruge, for at komme i gang og samtidig gøre dit event fuldstændig uforglemmeligt. Du kan hurtigt og nemt kontakte alle de udbydere, som du finder interessante eller nemt bruge vores forespørgelsskema – vi beskytter dine data til du føler, at en udbyder er kommet med noget, der er relevant og spændende – og derefter får du et personligt svar sendt direkte til din egen indbakke. Nemmere bliver det ikke!

Hvorfor har vi startet OnePlaze?

Som erfarne planlæggere synes vi ikke, at det burde være så besværligt at arrangere events og finde nye oplevelser. OnePlaze giver dig muligheden for at prøve noget helt andet, end du plejer, under et samlet udbud af alt og mere til, så du ikke behøver at løbe unødigt frem og tilbage for at få det hele til at gå op i en højere enhed.

Vi ønsker med andre ord at gøre det lettere, mindre tidskrævende og mere gennemskueligt – en markedsplads, hvor du kan se det hele lidt fra oven. OnePlaze dækker alt lige fra konferencer, teambuilding, børnefødselsdage, møder, bryllupper, polterabends... Ja, fortsæt selv listen! Vi tilbyder samtidig et enormt udvalg af muligheder for enhver smag, ethvert ønske og enhver pengepung – for både virksomheder og private.

Hvem er vi?

Vi er to fagligt dygtige og begejstrede mennesker med branchetæft og flair for at skabe gode, sjove og anderledes events og oplevelser, selv elsker vi at kaste os ud i nye spændende eventyr. Vi forstår markedet og ved, hvad der skal til, for at få stående applaus efter et veloverstået event. Vi kommer fra forskellige baggrunde, med forskellige erfaringer og styrker, hvilket gør os stærkere, mere alsidige og bredere funderede, når det gælder den udfordring, som det kan være at afholde et event eller lave en succesfuld inspirationsside.

Derfor er vi anderledes?

  • Vi har markedsforståelse, så vi kender problemstillingerne, udfordringerne og hvad der skal til for at skabe gode oplevelser
  • Vi er for alle. Både den erfarne, den travle og dem der slet ikke aner, hvor de skal begynde
  • Vi skaber fællesskab og bygger bro mellem leverandør og bruger, fordi det er dér, magien starter – gennem samarbejde skaber vi større værdi
  • Vi VIL være den bedste eventudbyder på området, hvilket vi gør med viden, inspiration og de nyeste værktøjer

Selvom mennesker kan være meget forskellige, kan vi sammen også skabe noget, som vi altid vil være fælles om: de gode oplevelser og minder. OnePlaze giver dig nøglen til det gode event, hvor du kan finde alt på én gang – og dermed kan bringe mennesker tættere på hinanden og gøre dem endnu rigere på oplevelser.

Vi glæder os til at dele en masse nye oplevelser med dig!

OnePlaze